Promovendus FC Emmen heeft nieuwe spits: 'Dit is fantastisch'

Promovendus FC Emmen heeft nieuwe spits: 'Dit is fantastisch'

Gepubliceerd: maandag 2 juli 2018 om 17:20ma 02-07-2018 om 17:20

Jafar Arias gaat met FC Emmen de Eredivisie in. De 23-jarige spits is per direct overgenomen van FC Dordrecht. FC Emmen bevestigt de overstap maandag via de officiële kanalen. 

Arias had in Dordrecht nog een contract voor één jaar. Bij zijn nieuwe werkgever signeerde hij een verbintenis voor één jaar. FC Emmen heeft daarbij de optie om met één jaar te verlengen.

"Toen FC Emmen zich voor mij meldde, was ik heel blij. De stap omhoog naar de Eredivisie vind ik fantastisch, dus ik hoefde niet lang te denken over het aanbod van Emmen. Ik wil laten zien dat ik mij als spits kan handhaven in de Eredivisie", zegt Arias op de website van de promovendus. 

"Arias heeft zich afgelopen seizoen bewezen als een sterke, doelgerichte spits. Een aanvaller die oog heeft voor z'n medespelers, maar ook de momenten waar hij voor zichzelf succesvol kan zijn eruit pikt en de bal in het mandje legt", voegt directeur Ben Haverkort toe. "Bovendien denken wij dat hij in potentie nog kan groeien en dat hij zich nog verder kan ontwikkelen."

Arias maakte afgelopen seizoen tien doelpunten namens Dordrecht. Met de club reikte hij tot halve finale in de play-offs. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws