'Vitesse wil van Slowaakse schaduwspits zomeraanwinst nummer zes maken'

'Vitesse wil van Slowaakse schaduwspits zomeraanwinst nummer zes maken'

Gepubliceerd: dinsdag 3 juli 2018 om 07:14di 03-07-2018 om 07:14

Matus Bero moet de zesde aanwinst worden van Vitesse voor het nieuwe seizoen. De 22-jarige aanvallende middenvelder is momenteel actief bij het Turkse Trabzonspor, waar hij een contract tot medio 2020 heeft.

Bero is al enkele jaren in beeld bij Vitesse, meldt de Gelderlander. De Slowaak brak als prof door bij AS Trencin. In 2016 maakte hij de overstap naar Trabzonspor. Bero was ook al actief op het Europese toneel en speelde drie interlands voor zijn naam. Hij is bij voorkeur een aanvallende middenvelder, maar kan ook op de flanken of als controleur uit de voeten.

Vitesse gaat niet in op namen van nieuwe spelers, maar het is geen geheim dat de club snel zaken wil doen op de transfermarkt. Dat is een wens van de nieuwe trainer Leonid Slutsky, die met de Gelderse club een plek in de groepsfase van de Europa League hoopt af te dwingen. Die campagne begint al op 26 juli. Vitesse moet in totaal drie voorrondes overleven.

De Arnhemmers hebben inmiddels vijf nieuwe spelers binnen. Na Khalid Karami (Excelsior), Rasmus Thelander (FC Zürich), Oussama Darfalou (RMC Algier) en Max Clark (Hull City) werd maandag ook Jake Clarke-Salter (gehuurd van Chelsea) vastgelegd. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws