Iedereen roept dat hij weggaat bij PSV, maar ik vraag het me af

"Iedereen roept dat hij weggaat bij PSV, maar ik vraag het me af"

Gepubliceerd: dinsdag 3 juli 2018 om 18:23di 03-07-2018 om 18:23

Hans Westerhof volgt het Mexicaanse voetbal nog altijd op de voet als oud-trainer van Chivas de Guadalajara, Club Necaxa en Pachuca. Hij denkt dat de nederlaag tegen Brazilië op het WK wel eens gunstig kan uitpakken voor PSV.

Westerhof weet dat het in Mexico veelal over de smaakmaker gaat van de Eindhovenaren, Hirving Lozano. "In Récord, de Mexicaanse VI, gaat het net zo vaak over Chucky als over alle andere jongens samen. Iedereen roept dat hij weggaat bij PSV, maar ik vraag het me af", laat de voormalige coach van FC Groningen, PSV, Ajax en Vitesse weten aan Voetbal International.

"Hij en zijn vrouw hebben het heerlijk in Eindhoven, de kindjes ook", aldus Westerhof. "Natuurlijk, als er een grote club komt, is-ie weg. Maar Chucky vindt het zeker niet erg om nog een jaar bij PSV te blijven."

Tegen Brazilië kon bovendien ook Lozano het verschil niet maken. "Misschien is dit ook wel het beste, voor hemzelf en voor PSV. Iedereen is er nu van overtuigd dat hij goed is, maar de echte topclubs zullen vast nog niet komen. Kan hij nog mooi een jaartje rijpen bij PSV."

Poll

Is Lozano toe aan een transfer?

(9720 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws