NAC geeft pechvogel en 'kuitenbijter' nieuw contract: 'Uit juiste hout gesneden'

NAC geeft pechvogel en 'kuitenbijter' nieuw contract: 'Uit juiste hout gesneden'

Gepubliceerd: dinsdag 3 juli 2018 om 20:16di 03-07-2018 om 20:16

Olivier Rommens is ook komend seizoen actief bij NAC Breda. De 23-jarige middenvelder heeft een nieuw, eenjarig contract getekend in het Rat Verlegh Stadion, met de optie voor nog een seizoen. Dat meldt de Brabantse club.

Rommens, die op de clubsite wordt omschreven als kuitenbijter, verruilde PSV in de zomer van 2016 voor NAC, waar hij al snel uitgroeide tot een vaste waarde. Bij aanvang van het afgelopen seizoen sloeg het noodlot echter toe. De Belg liep een zware kruisbandblessure op, die hem lange tijd aan de kant hield. Inmiddels is hij weer aangesloten bij de selectie van trainer Mitchell van der Gaag.

"Ik ben heel blij dat ik de kans en het vertrouwen krijg om hier nog een jaar te spelen", laat Rommens weten. "In mijn eerste seizoen bij NAC maakte ik direct deel uit van het basiselftal en heb ik mogen ervaren hoe het is om voor deze club te voetballen. Die blessure was vervolgens een enorme tegenslag, ik heb hard moeten werken aan mijn herstel en ben blij dat ik weer terug op het veld sta."

Volgens technisch directeur Hans Smulders is Rommens uit 'het juiste hout gesneden'. "Zijn mentaliteit past bij onze club, dat hebben we tijdens zijn revalidatie wederom ondervonden. Het is een voetballer die altijd het maximale geeft. In zijn eerste jaar bij NAC heeft hij laten zien dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een vaste waarde. Ollie is op meerdere posities als middenvelder inzetbaar en we verwachten dat er nog rek in zijn ontwikkeling zit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws