Braziliaanse media: Ajax is getreuzel Boca zat en gaat vol voor Paraguayaan

Braziliaanse media: Ajax is getreuzel Boca zat en gaat vol voor Paraguayaan

03-07-2018 20:31
132

Een opvallend bericht in Zuid-Amerikaanse media: Ajax laat de interesse in Lisandro Magallán varen en richt zijn pijlen volledig op Fabián Balbuena. De Amsterdammers zouden in de komende dagen een officieel bod uitbrengen.

Balbuena is een 26-jarige verdediger uit Paraguay, die momenteel uitkomt voor de Braziliaanse topclub Corinthians. Hij heeft een contract tot medio 2021 in São Paulo, maar in de verbintenis staat een ontsnappingsclausule van vier miljoen euro. Dat heeft de aandacht van Ajax getrokken, meldt onder meer Esporte Interativo.

De Amsterdammers hebben besloten om de stekker uit de Magallán-deal te trekken, zo luidt de berichtgeving. Het nieuws dat Boca Juniors niet één, maar twee vervangers wil binnenhalen voordat het groen licht geeft voor de transfer, was de druppel. Bovendien moet de Argentijn beduidend meer kosten: bijna tien miljoen.

De Telegraaf meldde in mei al dat Balbuena bij Ajax in beeld was als alternatief. Corinthians ontkent in Braziliaanse media wel dat de Nederlanders zich al hebben gemeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s