'Veel belangstelling' voor PSV-uitblinker: 'Het is niet goed voor z'n carrière'

'Veel belangstelling' voor PSV-uitblinker: 'Het is niet goed voor z'n carrière'

04-07-2018 07:45
47

Aan belangstelling geen gebrek, maar toch lijkt Steven Bergwijn ook komend seizoen bij PSV te spelen. Nathan van Kooperen, de zaakwaarnemer van de jonge aanvaller, denkt dat het verstandig is om nog zeker één jaar in Eindhoven te blijven. 

"Er is op dit moment bijvoorbeeld veel belangstelling voor Stevie, we hadden hem allang voor veel geld naar een mooie club kunnen brengen. Maar is dat goed voor hem? Als hij te vroeg gaat, kan er door iedereen snel veel geld worden verdiend, maar is het niet goed voor zijn carrière", wordt Van Kooperen geciteerd door Voetbal International. "En die staat bij ons voorop."

"Ajax had bijvoorbeeld geen plan met Stevie, PSV wel en ze hebben zich er steeds aan gehouden", vervolgt de twintigjarige Van Kooperen. "Als je het aan mij vraagt, is het heel verstandig als Stevie nog een jaar bij PSV blijft. Hij heeft geen haast, hè, hij is pas twintig, dat is nog heel jong."

"Als hij bij PSV een basisplaats heeft, in de Champions League kan voetballen en met doelpunten en assists belangrijk kan zijn, dan ontwikkelt hij zich beter dan wanneer hij bij een Europese club op de bank zit."