'Zijn potentieel lijkt enorm, PSV heeft hem daarom ook voor veel geld gekocht'

'Zijn potentieel lijkt enorm, PSV heeft hem daarom ook voor veel geld gekocht'

04-07-2018 09:07
72

Voetbalfans en media uit Argentinië zijn verbaasd over het feit dat Maximiliano Romero nog altijd geen minuten heeft gemaakt in PSV 1. Journalist Gonzalo Ordóñez Ojeda zegt dat in gesprek met het Eindhovens Dagblad. 

Romero maakte in januari de overstap van Vélez Sarsfield naar PSV. Sindsdien kwam hij wegens fysieke klachten nog geen minuut in actie. "Zijn potentieel lijkt enorm en op basis van het verwachtingspatroon heeft PSV hem ook voor veel geld gekocht", zegt de Argentijnse Ojeda, die reikhalzend uitkijkt naar het debuut van de spits.

"Maxi is in ons land al gekoppeld aan grote Spaanse topclubs, maar het is goed dat hij de stap naar PSV heeft gemaakt. Van daaruit moet hij de volgende transfer nog maar eens zien te maken. PSV heeft ook in ons land een grote naam en is een club die op basis van de historie de uitstraling van een topteam heeft."

Romero liep tijdens één van zijn eerste trainingen in Eindhoven een spierblessure op. Daarna kreeg de aanvaller nog twee keer te maken met een terugslag. 

Lees ook: Goed nieuws voor PSV: miljoenaankoop haakt volledig aan