PSV pakt door: twee talenten zetten handtekening onder meerjarig contract

PSV pakt door: twee talenten zetten handtekening onder meerjarig contract

04-07-2018 18:32
66

PSV heeft opnieuw twee nieuwe contracten uitgedeeld. Dirk Abels (21) en Steven Theunissen (19) zetten net als Cody Gakpo hun handtekening onder een nieuwe verbintenis.

Abels (foto, links) tekent een contract tot medio 2019 met een optie op een extra seizoen, terwijl Theunissen zich tot de zomer van 2021 aan PSV heeft verbonden. Abels speelt bij Jong PSV, Theunissen was afgelopen seizoen basisspeler was bij kampioen PSV O19.

"Als één van de ouderen hoop ik de nieuwe jonge jongens komend seizoen op sleeptouw te nemen. Het is een zware, maar mooie divisie met de sterke voormalige Eredivisie-teams er dit seizoen bij", reageert Abels, verdediger van beroep, op de PSV-website. "Hopelijk kan ik ook in de Keuken Kampioen Divisie laten zien wat er van me verwacht wordt."

Theunissen, net als Abels een verdediger, is blij met zijn contractverlenging. "Dit is een erg mooi moment", zegt Theunissen, die komend seizoen aansluit bij Jong PSV. "Daar wil ik komend seizoen knallen. Ik zie dit contract als een signaal dat PSV vertrouwen in me heeft. Daar ben ik ontzettend blij mee."