Contractnieuws uit Eindhoven: verhuurde PSV-doelman tekent voor één jaar bij

5 juli om 10:10

PSV gaat langer door met doelman Luuk Koopmans. De 24-jarige Ossenaar wordt dit seizoen verhuurd aan MVV, maar heeft zijn contract in Eindhoven met een jaar verlengd.

Koopmans ligt nu tot de zomer van 2020 vast in het Philips Stadion, meldt de landskampioen donderdagochtend via de officiële kanalen. "PSV ziet toekomst in me. Dat bleek uit gesprekken die we voerden", vertelt Koopmans aan de clubsite van PSV. De sluitpost mag komend seizoen in De Geusselt laten zien wat hij waard is. "De club wil me een seizoen lang aan het werk zien. Dat kan bij MVV en ik hoop daar ook wat extra stappen in mijn ontwikkeling te zetten. Het grote doel is om sterker terug te keren bij PSV."

Koopmans kwam in de zomer van 2015 over van het toenmalige FC Oss, dat tegenwoordig weer door het leven gaat als TOP Oss. Sindsdien stond hij tijdens 25 wedstrijden onder de lat namens Jong PSV. Koopmans moest een groot deel van het afgelopen seizoen missen vanwege een hardnekkige schouderblessure, maar is daar nu volledig van hersteld.