'Juventus heeft megabod en contract Ronaldo klaarliggen: één bepalende factor'

5 juli om 17:51

Alleen Florentino Perez kan de transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus nog blokkeren. De Portugese superster van Real Madrid heeft bij de clubpresident aangegeven graag naar Juventus te verkassen. 

Dat meldt Fabrizio Romano, Italiaans journalist en werkzaam voor onder meer Sky Sport en The Guardian, op Twitter. Volgens de berichtgeving bereidt Juventus een megabod voor. Als Perez zich erbij neerlegt dat Ronaldo gaat vertrekken, legt Juventus het bod neer bij de Madrileense clubleiding en schuift het Ronaldo een contract voor vier jaar onder de neus. Door verschillende media werden eerder al transfersommen van tussen honderd en 120 miljoen euro genoemd. 

Ronaldo zelf twijfelt inmiddels niet meer: de doelpuntenmachine is al op zoek naar een huis in Turijn en heeft bij Perez aangegeven graag in de Serie A aan de slag te gaan. De afgelopen jaren werd hij vaker in verband gebracht met een vertrek bij Real, maar nooit was een transfer daadwerkelijk zo dichtbij. Deze zomer schitterde Ronaldo met Portugal in de groepsfase van WK in Rusland. Zijn hoogtepunt was een hattrick tegen Spanje.