Update: 'Plan B' van Ajax tekent voor drie jaar in de Premier League

Update: 'Plan B' van Ajax tekent voor drie jaar in de Premier League

14-07-2018 14:49
105

Ajax kan de komst van Fabián Balbuena vergeten. Dat melden Braziliaanse en Paraguayaanse media. De verdediger van Corinthians is op weg naar Engeland.

West Ham United staat op het punt de minimale afkoopsom in het Corinthians-contract van Balbuena te betalen. Het gaat naar verluidt om vier miljoen euro. Balbuena is een 26-jarige verdediger, die in 2016 de overstap maakte van Libertad naar Corinthians en de nodige indruk maakte in de Braziliaanse competitie. Hij is ook Paraguayaans international.

Balbuena gold bij Ajax als één van de alternatieven voor Lisandro Magallán, die nog altijd bij Boca Juniors speelt. De Amsterdammers lijken echter geen kans meer te maken op de komst van de Corinthians-verdediger. West Ham lijkt Balbuena voor vier seizoenen te contracteren. Ook Celta de Vigo had interesse, maar West Ham heeft hem een hoger salaris in het vooruitzicht gesteld.

Update 14/7, 14.49 uur: West Ham heeft de komst van Balbuena bevestigd. De Paraguayaans international komt over van Corinthians en tekent een contract voor drie jaar in de Premier League.