Transferstunt niet realistisch: 'Ik denk dat Vitesse te klein voor hem is'

Transferstunt niet realistisch: 'Ik denk dat Vitesse te klein voor hem is'

Gepubliceerd: zaterdag 7 juli 2018 om 12:09za 07-07-2018 om 12:09

Evgeniy Levchenko denkt niet dat Vitesse kan stunten met de komst van Aleksandr Golovin. De uitblinker van de Russen wordt in verband gebracht met de Arnhemmers en zou via Chelsea in de Eredivisie terecht kunnen komen. 

"Slutsky heeft hem als trainer van CSKA Moskou onder zijn hoede genomen en later ook laten debuteren bij de nationale ploeg", vertelt Levchenko aan de NOS. "Voor Golovin is hij als een tweede vader. Dat zou een reden kunnen zijn waarom mensen hem in verband brengen met Vitesse, waar Sloetski nu trainer is. Maar ik denk dat Vitesse al te klein voor hem is."

Golovin weet hoe het is om op het hoogste niveau te spelen. Dat zou het voor Vitesse extra moeilijk maken. "Golovin speelt al drie jaar in de Champions League en heeft al een EK en een WK achter zijn naam. Het zou een mooie stunt zijn voor Vitesse, maar ik denk niet dat hij dat wil. Dit wordt misschien wel de belangrijkste beslissing in zijn leven."

Golovin neemt het zaterdag in de kwartfinale van het WK op tegen Kroatië, waar hij Luka Modric en Ivan Rakitic treft. Een test om te zien waar hij staat? Levchenko:  "Modric en Rakitic zijn al flink wat stappen verder en dat geldt eigenlijk voor het hele elftal van Kroatië. Ik verwacht eigenlijk weer hetzelfde spelbeeld als tegen Spanje: Rusland zal heel verdedigend spelen. Dan kun je de creativiteit van Golovin niet beoordelen. Ik ben geen fan dat voetbal, maar het werkt voorlopig wel."

Lees ookVitesse krijgt Golovin-boost: "Volgens mij heeft hij al bij Chelsea getekend"

Poll

Verwacht jij dat de transfer er gaat komen?

(910 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws