'Ik voelde niet meer het vertrouwen bij NAC Breda en dat is jammer'

7 juli om 16:08

Aanvankelijk stond een transfer naar het buitenland niet op de planning, maar door omstandigheden trok Nigel Bertrams deze week wel degelijk de deur achter zich dicht bij NAC Breda. Vrijdag signeerde de goalie een driejarig contract bij FC Nordsjaelland, in Denemarken. 

"Ik ben er enorm blij mee", vertelt Bertrams enthousiast in gesprek met het Eindhovens Dagblad"Twee weken geleden kreeg ik een telefoontje vanuit Denemarken, maar waren mijn gedachten gewoon bij NAC. Ik ging ervan uit dat ik in Breda mijn contract zou verlengen en voor langere tijd eerste keeper zou blijven."

"Kort daarna begreep ik dat NAC op korte termijn nog een ervaren doelman erbij wilde halen en ik de concurrentiestrijd weer moest aangaan. Ik voelde niet meer het vertrouwen dat ik graag wil voelen en dat is jammer", vervolgt de voormalig doelman van Willem II en PSV. 

"Het was een eer om bij NAC te mogen keepen en ik ben blij dat de club op het hoogste niveau blijft. Het gesprek opende wel de weg om met Nordsjaelland aan tafel te gaan."

Lees ook: NAC maakt verwachte transfer bekend: 'Als een speler zo'n stap kan maken..'