'Chelsea moet twintig miljoen aftikken voor 'ontslagen' droomtrainer Sarri'

'Chelsea moet twintig miljoen aftikken voor 'ontslagen' droomtrainer Sarri'

08-07-2018 10:38
17

Chelsea moet flink in de buidel tasten wanneer het droomtrainer Maurizio Sarri naar Stamford Bridge wil halen, meldt het Italiaanse Tuttosport zondag. Naar verluidt wil Napoli de trainer pas vrijgeven wanneer The Blues twintig miljoen euro op tafel leggen.

De 59-jarige Sarri was de afgelopen drie seizoenen de trainer van Napoli, maar werd onlangs vervangen door Carlo Ancelotti. De oefenmeester staat officieel echter nog steeds onder contract bij de Napolitanen, die dus een afkoopsom kunnen eisen. Tuttosport laat weten dat voorzitter Aurelio De Laurentiis inmiddels contact heeft gehad met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich. De Laurentiis zou een bedrag van twintig miljoen euro hebben voorgesteld.

Chelsea zit ondertussen met Antonio Conte in zijn maag. De Italiaan wordt al maandenlang in verband gebracht met een ontslag, maar staat nog steeds onder contract in Londen. Conte heeft een afkoopsom van tien miljoen euro in zijn contract staan en begint 'gewoon' aan de voorbereiding bij de nummer vijf van het afgelopen Premier League-seizoen.

Lees ook: 'Chaos bij Chelsea: Conte fluit assistent terug en pakt draad 'gewoon' weer op'