Balen bij FC Twente: Ik zou liegen als ik zou zeggen van niet. Natuurlijk

Balen bij FC Twente: "Ik zou liegen als ik zou zeggen van niet. Natuurlijk"

08-07-2018 13:12
88

Het gebrek aan nieuwe spelers begint Marino Pusic, trainer van FC Twente, op de zenuwen te werken. Terwijl concurrenten als Sparta en NEC de ene na de andere aanwinst presenteren, kan Twente vanwege financiële problemen voorlopig weinig uitrichten.

Pusic moet het daardoor doen met een uitgeholde selectie. Met een piepjong team won het gedegradeerde Twente zaterdag met 5-1 van amateurclub FC Fleringen. Pusic wordt ongeduldig, zei hij na de wedstrijd tegen RTV Oost"Ik zou liegen als ik zou zeggen van niet. Natuurlijk. Je wilt zo snel mogelijk je selectie klaar hebben."

"Maar ik heb begrepen dat op de achtergrond mensen er hard aan werken om de juiste oplossingen te vinden voor de club op de lange termijn. Nogmaals, dat gaat ten koste van de tijd voor het voetbalbedrijf en dat is niet goed. Maar het is begrijpelijk."

Over zes weken staat de eerste speelronde in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Of de selectie van de Tukkers tegen die tijd op orde is? "Dat moet nog blijken. Dat is afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkelt rondom de club. Zoals ik al zei: naarmate de tijd vordert, wordt het steeds lastiger."