Update: ADO gaat niet door met aanvaller: 'We wensen hem veel succes'

Update: ADO gaat niet door met aanvaller: 'We wensen hem veel succes'

14-07-2018 16:12
48

Gino van Kessel traint deze week mee bij ADO Den Haag. De 25-jarige aanvaller, die werd opgeleid door Ajax, mag zich laten zien aan de technische staf.

Dat bevestigt ADO via de officiële kanalen. Van Kessel is er maandagavond bij als de Haagse eredivisionist begint aan het trainingskamp in Zeeland en zal tot en met zaterdag bij de groep blijven.

Van Kessel staat nog onder contract bij Slavia Praag, maar de Tsjechische club lijkt hem niet meer nodig te hebben. Hij heeft toestemming gekregen om deze week in Nederland aan zijn conditie te werken. 'ADO gaat kijken hoe Van Kessel ervoor staat en hij hoe zich beweegt in de groep', aldus de club.

Van Kessel speelde de laatste jaren voor achtereenvolgens AZ, Ajax, Almere City FC, AS Trencin, Arles-Avignon, weer Trencin, Slavia Praag en Lechia Gdansk. Vorig seizoen werd hij door Slavia Praag uitgeleend aan League One-club Oxford United.

Update 14/7 16.12: Van Kessel krijgt géén contract bij ADO Den Haag. Dat meldt de eredivisionist zaterdag via de officiële kanalen. Afgelopen week was de aanvaller op proef bij de residentieclub. Tegen amateurclub De Jonge Spartaan tekende Van Kessel vrijdagavond voor twee goals. 'We wensen Gino veel succes in zijn verdere carrière', schrijft ADO.