'West Ham United gaat transferrecord verpulveren: 40 miljoen voor Braziliaan'

'West Ham United gaat transferrecord verpulveren: 40 miljoen voor Braziliaan'

09-07-2018 10:44
9

West Ham United hoopt zich op korte termijn te versterken met Felipe Anderson. Diverse media uit Engeland en Italië melden dat The Hammers in verregaande onderhandeling zijn met SS Lazio over de Braziliaanse aanvaller. 

West Ham, dat afgelopen seizoen maar net boven de degradatiestreep eindigde in de Premier League, is bereid om een slordige 40 miljoen euro te betalen voor Anderson. Dat is een transferrecord voor de formatie uit Londen. Manuel Pellegrini, sinds deze zomer de nieuwe manager van West Ham, heeft van de clubleiding de toezegging gekregen dat hij zijn selectie op diverse posities mag versterken. 

Anderson (25) wil volgens Italiaanse media graag de overstap maken naar Londen. Na vijf seizoenen in de Serie A is de linkspoot toe aan een nieuwe uitdaging. Anderson, die afgelopen jaar goed was voor acht goals in 32 officiële duels, heeft bij Lazio nog een contract tot medio 2020. 

Marko Arnautovic is op dit moment de recordaankoop van The Hammers. De Oostenrijker werd een jaar geleden voor circa 30 miljoen euro overgenomen van Stoke City.