Feyenoord stapt zonder geblesseerde basisspeler en WK-gangers op vliegtuig

Feyenoord stapt zonder geblesseerde basisspeler en WK-gangers op vliegtuig

09-07-2018 16:04
15

Feyenoord is maandag zonder Ridgeciano Haps afgereisd naar het trainingskamp in Zwitserland. Giovanni van Bronckhorst heeft 27 spelers geselecteerd.

Haps is de meest in het oog springende naam die niet op de lijst staat. De linksback kampt met een bovenbeenblessure en ontbreekt net als de WK-gangers op het trainingskamp. De exacte aard en ernst van de kwetsuur die Haps heeft opgelopen, is nog niet bekend. WK-gangers Karim El Ahmadi, Sofyan Amrabat, Brad Jones, Nicolai Jörgensen en Renato Tapia vieren nog vakantie.

Feyenoord verblijft tot en met zaterdag in Thun. De ploeg van Van Bronckhorst werkt in Zwitserland niet alleen een aantal trainingen af, de ploeg neemt ook deel aan de 54ste editie van de Uhrencup. Op het vriendschappelijke toernooi neemt Feyenoord het op tegen de Zwitserse kampioen Young Boys (woensdag 18.00 uur) en FC Basel (vrijdag 20.00 uur). Het seizoen van Feyenoord begint op 4 augustus met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

De Feyenoord-selectie: Vermeer, Nieuwkoop, Van Beek, St. Juste, Van der Heijden, Boëtius, Vilhena, Larsson, Malacia, Ayoub, Berghuis, Bijlow, Kökcü, Hansson, Wehrmann, El Hankouri, Toornstra. Verdonk, Ten Hove, Evora, Van Persie, Botteghin, Vente, Burger, Touré, El Bouchataoui, Geertruida.