Ik heb ervan gedroomd om voor een grote club als Feyenoord te mogen spelen

"Ik heb ervan gedroomd om voor een grote club als Feyenoord te mogen spelen"

09-07-2018 19:48
33

Feyenoord maakte maandag de komst van Luis Sinisterra bekend. De Colombiaan zette zijn handtekening onder een driejarig contract, met optie op twee extra seizoenen. De negentienjarige flankspeler kan niet wachten om eraan te beginnen.

Tegenover de officiële kanalen van Feyenoord had hij een eerste reactie klaar na zijn transfer. "Het is een prachtige club met een rijke geschiedenis, dus ik ben erg blij om hier te zijn", zegt hij. "Ik heb er altijd van gedroomd om in dit soort grote stadions te mogen spelen voor een grote club als Feyenoord. Dus ik ben erg blij en ik kan niet wachten op het begin van het seizoen."

Sinisterra hoopt in zijn eerste seizoen Feyenoord al meteen te kunnen helpen. "Ik hoop het beste in mezelf naar boven te kunnen halen en de club en de supporters blij te maken. Ik zal hard werken om mijn steentje bij te dragen aan het team"

De negentienjarige Colombiaan is een nog onbekende speler voor heel wat Nederlanders. Hij geeft meteen zijn sterke punten aan. "Ik ben een krachtige voetballer, met veel snelheid. Ik hou er ook van om acties te maken en veel aan de bal te zijn. En natuurlijk hou ik ervan om te scoren", aldus Sinisterra.