Breaking News uit Engeland en Italië: dinsdag cruciale dag in Ronaldo-soap

Breaking News uit Engeland en Italië: dinsdag cruciale dag in Ronaldo-soap

09-07-2018 23:31
21

De transfer werd níet op 7/7 aangekondigd, maar diverse media verwachten dat de overgang van Cristiano Ronaldo naar Juventus er wel degelijk gaat komen. Dinsdag spreekt zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes met de clubleiding van Real Madrid met als doel om een klap op de transfer te geven.

Dat meldt de Italiaanse journalist en transfergoeroe Gianluca di Marzio maandagavond. Een paar minuten voordat Di Marzio met zijn nieuwtje kwam, meldde ook Sky Sports dat er wat te gebeuren staat in de Ronaldo-soap. Naar verluidt zijn beide partijen zeer dicht bij een akkoord. Dinsdag lijkt in ieder geval een cruciale dag te worden in de transfersoap.

Wedden

Meer odds

Di Marzio schrijft dat Mendes dinsdag op bezoek gaat bij Real. De invloedrijke zaakwaarnemer hoopt dat De Koninklijke goedkeuring geeft voor de transfer en dat het transferbedrag van naar verluidt honderd miljoen euro geaccepteerd gaat worden. Juventus wacht de situatie af en hoopt de deal voor het einde van deze week rond te krijgen. Di Marzio verwacht niets anders dan een 'ja' van Real. 

Vorige week meldden Italiaanse media dat de transfer van Ronaldo op zaterdag 7 juli aangekondigd zou worden. Dat gebeurde uiteindelijk niet, waardoor velen dachten aan fake news. Als we de berichten mogen geloven gaat de transfer er wel degelijk komen.