Mundo Deportivo: Kanté gaat transfer maken, Barcelona profiteert

Mundo Deportivo: Kanté gaat transfer maken, Barcelona profiteert

10-07-2018 07:43
3

N'Golo Kanté gaat Chelsea na twee seizoenen de rug toekeren, melden Mundo Deportivo en diverse Franse media dinsdagochtend. De controlerende middenvelder wordt in het geruchtencircuit al maandenlang gelinkt aan een transfer naar Paris Saint-Germain.

De Franse landskampioen heeft Kanté nu bijna binnen, beweert Mundo Deportivo. Nu Thiago Motta zijn voetbalcarrière beëindigd heeft, wil de nieuwe PSG-trainer Thomas Tuchel koste wat kost een controleur aan de selectie toevoegen. Kanté werd eind juni nog in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar kiest mogelijk toch voor een rentree in zijn vaderland.

Een eventuele move van Kanté lijkt ook gevolgen te hebben voor Adrien Rabiot. De Fransman staat naar verluidt in de belangstelling van FC Barcelona: wanneer zijn landgenoot naar het Parc des Princes vertrekt, kan de transfer van Rabiot in een stroomversnelling raken. PSG lijkt bereid om mee te werken, wanneer Barcelona zich officieel meldt: Rabiot heeft nog een contract voor één seizoen en lijkt niet bereid dat te verlengen.