NAC-Belgen moeten halve finale missen: 'Echt zwaar klote. Ik baal oprecht'

NAC-Belgen moeten halve finale missen: 'Echt zwaar klote. Ik baal oprecht'

Gepubliceerd: dinsdag 10 juli 2018 om 08:31di 10-07-2018 om 08:31

De Belgische NAC Breda-delegatie moet de halve WK-finale tussen de Rode Duivels en Frankrijk aan zich voorbij laten gaan. Arno Verschueren, Robbie Haemhouts en Olivier Rommens spelen dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen amateurclub Victoria '03.

Routinier Haemhouts lucht zijn hart in gesprek met BN DeStem. "Ik baal oprecht dat ik de halve finale niet kan zien, echt zwaar klote is dat", laat de middenvelder weten. Wanneer België de finale haalt, gaat Haemhouts wél kijken in zijn vaderland. "Mooi dat het zo leeft in België. Toch is er een groot verschil in beleving met hier. Als Nederland speelt, zijn de straten oranje versierd en staat het land op zijn kop. Dat is in België niet het geval."

Rommens heeft het 'geluk' dat hij herstellende is van een zware kruisbandblessure. "Ik speel niet, dus ik kan op de tribune via mijn mobieltje de wedstrijd volgen, haha...", lacht de middenvelder, die eveneens van plan is om de finale in België te bekijken. "Als we niet trainen en België haalt de finale, ga ik zondag misschien naar de Fanzone in Antwerpen. Hoewel ik niet weet of het verstandig is om de hele dag te staan als we zo zwaar trainen als we nu doen bij NAC."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt België - Frankrijk?

Zege België
43%
Zege Frankrijk
57%
(5706 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws