'Ten Hag appte me: Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest'

'Ten Hag appte me: Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest'

10-07-2018 09:46
70

Eddy Pepels geniet volop tijdens het WK. De verzorger van PSV is in Rusland werkzaam voor de nationale ploeg van België, die dinsdagavond tegen Frankrijk voor het eerst in de WK-geschiedenis de finale hoopt te bereiken.

Pepels beleeft 'een schitterend toernooi', vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. Volgens de 63-jarige verzorger vormen de Rode Duivels een ongekend saamhorige eenheid. "Voor het WK lazen we zever in een stukje van Ronald Waterreus. Dat ze bij ons elkaar de kleedkamer uit zouden slaan en zo. Wat een grap", stelt Pepels. "We zijn nu zes weken met elkaar onderweg en er is werkelijk nog geen akkefietje geweest."

PSV moet het ondertussen zonder zijn verzorger stellen, maar leeft hartstochtelijk mee met Pepels. De inwoner van Bocholt heeft berichtjes ontvangen van Jeroen Zoet, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn, maar ook van onder meer trainer Mark van Bommel, perschef Thijs Slegers en teammanager Mart van den Heuvel. Zelfs Ajax-trainer Erik ten Hag, in het verleden assistent-trainer in Eindhoven, zocht contact met Pepels. "Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest, appte hij. Geweldig. Dan voel je de situatie perfect aan."

Lees ook: 'Van Bommel belde me op en zei: verdomme, ben je er nu nog niet? Vind ik mooi'