John de Mol slaat grote mediaslag: Ik ben blij dat ze komt

John de Mol slaat grote mediaslag: "Ik ben blij dat ze komt"

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 17:04wo 11-07-2018 om 17:04

Het was al zo goed als zeker, maar nu is het definitief: Veronica heeft de komst van Hélène Hendriks bekendgemaakt. De presentatrice heeft zich voor vijf jaar verbonden aan Talpa Network, waar ze een groot deel van de sportprogramma's gaat presenteren.

Veronica meldt dat de komst van Hendrix 'in goed overleg' is gegaan met FOX Sports, waar ze komend seizoen wel twee dagen per week te zien blijft. Bij Veronica gaat Hendriks onder meer de Glory Kickboxing evenementen presenteren.

Daarnaast wordt ze op de dinsdagen de vaste presentatrice tijdens de Champions League-avonden, waar ze in gesprek gaat met de analisten. Op woensdagen staat ze langs de zijlijn. Hendriks wordt tevens het gezicht van het vrouwenvoetbal bij de interlands van de Oranjevrouwen.

"Hendriks is uniek. Zij is ontwapenend maar ook vlijmscherp. Ze heeft humor en ze leeft voor de sport", legt John de Mol uit. "Ze heeft een grote sportkennis die ze met veel passie deelt met de kijker. Dat heeft haar heel veel fans opgeleverd. Ik ben blij dat ze komt en ik verheug me op haar eerste uitzending."

Hendriks: "Ik ben heel blij dat ik zo'n mooie kans krijg. Bij Talpa Network kan ik me met verschillende sporten bezighouden. Daar is nu veel in ontwikkeling en ik mag er gaan doen wat ik het allerleukst vind."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie

Poll

Fan van Hélène?

Ja
89%
Nee
11%
(3076 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws