Feyenoord-aanvaller wil verwachtingen waarmaken: 'Dit seizoen moet ik presteren'

Feyenoord-aanvaller wil verwachtingen waarmaken: 'Dit seizoen moet ik presteren'

13-07-2018 10:46
29

Jean-Paul Boëtius wil komend seizoen sportieve verbetering tonen bij Feyenoord. De 24-jarige aanvaller is niet helemaal tevreden over het afgelopen jaar.

"Je hebt het nooit zelf in de hand, de ene keer gaat het van een leien dakje en daarna gaat het minder. Ik heb vorig seizoen de goede lijn helaas niet helemaal vast weten te houden", zegt Boëtius tegen RTV Rijnmond. "Een verklaring heb ik er niet echt voor, ondanks dat ik er veel over heb nagedacht."

Dit seizoen wordt het tijd om de verwachtingen waar te maken, vindt de linksbuiten. "Ik wil komend jaar een groeiende lijn zien bij mezelf. Natuurlijk zullen er mindere wedstrijden tussen zitten, maar mijn gemiddelde moet aan het einde toch hoog zijn. Ik moet komend seizoen presteren."

Boëtius keek deze zomer veel naar het WK, maar dat kon hem niet helemaal bekoren. "Bij de favorieten had ik meer leuke wedstrijden willen zien. Ik heb bij de Fransen wel genoten van N'Golo Kanté en bij de Kroaten van Marcelo Brozović. Als Feyenoord heel veel geld zou hebben zouden dat leuke opvolgers van El Ahmadi zijn", grapt hij.