Ajax vertrekt met 26 spelers naar Engeland: alleen Tadic ontbreekt nog

Ajax vertrekt met 26 spelers naar Engeland: alleen Tadic ontbreekt nog

14-07-2018 11:36
89

Ajax gaat zaterdag voor de tweede keer in deze voorbereiding op trainingskamp. De Amsterdammers hebben onlangs getraind in het Duitse Klosterpforte en reizen nu af naar Birmingham in Engeland.

Trainer Erik ten Hag neemt 26 spelers mee naar Engeland. Lasse Schöne is teruggekeerd van vakantie en sluit aan bij de selectie, melden de Amsterdammers via de officiële kanalen. De controlerende middenvelder speelde op 1 juli nog 75 minuten mee met Denemarken, dat echter door Kroatië werd uitgeschakeld op het WK. Landgenoot Kasper Dolberg bleef de gehele wedstrijd op de bank en startte donderdag al met de voorbereiding, net als Nicolas Tagliafico. Alleen aanwinst Dusan Tadic heeft nog vakantie: Ajax meldt niet wanneer de Serviër aansluit.

De Amsterdammersgebruiken het trainingskamp in Engeland om twee oefenwedstrijden te spelen. Op donderdag 19 juli is regerend Championship-kampioen Wolverhampton Wanderers de eerste tegenstander. Later op de dag spelen de Amsterdammers tegen Walsall. Op woensdag 25 juli en 1 augustus werkt Ajax het Champions League-tweeluik met Sturm Graz af.

De volledige Ajax-selectie: André Onana, Benjamin van Leer, Kostas Lamprou, Nicolas Tagliafico, Noussair Mazraoui, Rasmus Kristensen, Matthijs de Ligt, Perr Schuurs, Max Wöber, Daley Sinkgraven, Lasse Schöne, Carel Eiting, Donny van de Beek, Frenkie de Jong, Siem de Jong, Hakim Ziyech, Zakaria Labyad, David Neres, Dennis Johnsen, Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Mitchel Bakker, Ryan Gravenberch, Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang, Luis Orejuela.