Fraaie coup in Velsen-Zuid: Telstar presenteert duo van Chelsea en Southampton

Fraaie coup in Velsen-Zuid: Telstar presenteert duo van Chelsea en Southampton

14-07-2018 15:22
21

Telstar heeft zich zaterdag verzekerd van de diensten van twee spelers uit de Premier League. De formatie uit Velsen-Zuid huurt Ryan Seager en Kyle Scott van respectievelijk Southampton en Chelsea. 

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. "De laatste weken zijn wij druk bezig geweest dit talentvolle duo naar Nederland te halen. Beiden hebben reeds kennis kunnen maken met de club, en het gevoel was voor alle partijen goed", vertelt technisch directeur Piet Buter.

"Wij zijn blij twee hele goede voetballers te hebben kunnen toevoegen aan onze selectie en ik ben er van overtuigd dat zij zich gaan laten zien het komende seizoen."

Scott (foto) is een twintigjarige Amerikaan die afgelopen seizoen in het eerste elftal van Chelsea debuteerde in de FA Cup. De middenvelder sluit volgende week aan. Er moet eerst nog wat papierwerk in orde worden gemaakt, meldt Telstar.

Seager was zaterdag al te bewonderen in Velsen-Zuid. Hij is een 23-jarige spits die twee jaar geleden zijn eerste minuten maakte namens Southampton. Sindsdien kampte hij met diverse blessures.