'PSV'er van '10 à 15 miljoen' heeft verschillende opties en hakt knoop snel door'

'PSV'er van '10 à 15 miljoen' heeft verschillende opties en hakt knoop snel door'

14-07-2018 19:08
37

PSV neemt zo goed als zeker binnen afzienbare tijd afscheid van Santiago Arias. 'Meerdere clubs' hebben volgens het Eindhovens Dagblad concrete belangstelling voor de Colombiaanse rechtsback. Op korte termijn zal Arias een knoop doorhakken. 

Eerder deze maand werd al bekend dat SSC Napoli nadrukkelijk in de markt is voor de international, die met zijn vaderland tot de achtste finales van het WK reikte. Ook andere ploegen dingen naar de handtekening van de vleugelverdediger. Arias heeft zijn definitieze keuze nog niet gemaakt, weet het ED

PSV verwacht zo'n tien à vijftien miljoen euro te ontvangen voor de verdediger, die in Eindhoven nog een contract voor één seizoen heeft. Er wordt géén vervanger gehaald voor Arias: PSV nam afgelopen maand reeds Denzel Dumfries over van sc Heerenveen en Pablo Rosario en Derrick Luckassen zijn eveneens inzetbaar op de vleugel. 

Middenvelder
De komst van een nieuwe middenvelder heeft momenteel prioriteit in het Philips Stadion. 'Mogelijk wordt dit een speler die op huurbasis komt, met eventueel een optie tot koop', aldus het ED.