Update: Cillessen lijkt optie minder te hebben: 'Geen sprake van interesse'

Update: Cillessen lijkt optie minder te hebben: 'Geen sprake van interesse'

16-07-2018 18:14
63

Jasper Cillessen staat open voor een vertrek bij FC Barcelona, maar enkel en alleen een absolute topclub kan hem verleiden om daadwerkelijk zijn koffers te pakken in Camp Nou. El Mundo Deportivo schrijft dat zaterdag. 

Cillessen (29) is bij Barça al twee seizoenen op rij tweede keus achter Marc-André ter Stegen. Niets wijst erop dat trainer Ernesto Valverde komend jaar van standpunt verandert en dus wél voor de Oranje-goalie zal kiezen. Cillessen beseft dat het punt is gekomen dat hij móet gaan spelen.

De afgelopen maanden werden onder meer Liverpool en AS Roma met hem in verband gebracht. Vooralsnog is het rustig rond Cillessen, maar El Mundo Deportivo weet dat de keeperscarrousel waarschijnlijk op korte termijn gaat draaien.

Veel hangt af van Thibaut Courtois. Zodra de Belg door Chelsea is verkocht aan Real Madrid, moeten The Blues op zoek naar een nieuwe nummer één. Cillessen schijnt een kandidaat te zijn. Roma-goalie Alisson prijkt echter bovenaan de verlanglijst van Chelsea; als de Braziliaan naar Londen verkast, komt er juist in Rome een plek vrij voor Cillessen. 

Update 16/7, 18.14 uur: Jasper Cillessen staat niet in de belangstelling van Liverpool. De Nederlandse doelman staat open voor een vertrek bij FC Barcelona om aan meer speeltijd te komen, maar is dus niet in beeld om Loris Karius te vervangen op Anfield. Dat meldt The Daily Mail.

No Poll