'Barcelona meldt zich officieel bij Chelsea: transfersom plus overbodige Gomes'

'Barcelona meldt zich officieel bij Chelsea: transfersom plus overbodige Gomes'

15-07-2018 08:24
31

FC Barcelona lijkt zijn zinnen te hebben gezet op N'Golo Kanté. Volgens Sky Sports heeft de Spaanse landskampioen zich inmiddels op Stamford Bridge gemeld met een eerste voorstel.

Het medium bericht dat Barcelona een niet nader bekendgemaakte transfersom plus de overbodige André Gomes over heeft voor Kanté. Chelsea lijkt echter niet van plan om de belangrijke pion op het middenveld zomaar van de hand te doen. De 27-jarige WK-finalist uit Frankrijk heeft bij The Blues nog een contract tot medio 2021. Chelsea lijkt echter voorzichtig rekening te houden met een vertrek van Kanté, die al langere tijd gevolgd wordt door Paris Saint-Germain. De Londenaren haalden met Jorginho al een nieuwe controlerende middenvelder in huis.

Of het voorstel van Barcelona kans van slagen heeft, is echter nog maar de vraag. Gomes lijkt nóg twee opties in Londen te hebben: Paris United meent dat de 24-jarige Portugees in gesprek is met Arsenal, terwijl Mundo Deportivo meldt dat Tottenham Hotspur een serieuze optie is voor de EK-winnaar.