'Stilte voor de storm bij Spurs: Belgen richting exit, WK-revelatie in beeld'

'Stilte voor de storm bij Spurs: Belgen richting exit, WK-revelatie in beeld'

15-07-2018 12:30
19

Benjamin Pavard maakt na het WK mogelijk de overstap van VfB Stuttgart naar Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino ziet de Frans revelatie als een ideale versterking voor zijn selectie, melden Engelse en Franse media.

Spurs is één van de drie clubs in de Premier League die nog géén nieuwe spelers heeft aangetrokken voor komend seizoen. Voorzitter Daniel Levy wil éérst verkopen voordat hij investeert - en veel spelers van de club waren de afgelopen weken actief op het WK in Rusland. 

Wedden

Meer odds

De 22-jarige Pavard werd eerder al genoemd bij Bayern München en ook Tottenham heeft naar verluidt dus belangstelling voor de rechtspoot, die bij de finalist van het WK één van de grote revelaties is. Pavard kan als rechtsback, centrale verdediger én controleur spelen. Stuttgart zou zo'n 35 miljoen euro verlangen voor de international. 

Toby Alderweireld en Mousa Dembélé zijn twee Spurs-spelers die nadrukkelijk in verband worden gebracht met een exit. Manchester United heeft een oogje op Alderweireld en Dembélé, die geen nieuw contract wil signeren in Londen, staat in de belangstelling van ploegen uit China en Italië.