Nijland klopt zichzelf op de borst: Hebben ons er als een pitbull in vastgebeten

Nijland klopt zichzelf op de borst: "Hebben ons er als een pitbull in vastgebeten"

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 14:12ma 16-07-2018 om 14:12

FC Groningen heeft zich de afgelopen tijd 'als een pitbull vastgebeten' in de onderhandelingen met Sparta over verdediger Jeffrey Chabot. Dat vertelt Hans Nijland, algemeen directeur van Groningen, in gesprek met RTV Noord. Chabot signeerde maandag een meerjarig contract in het hoge Noorden. 

De gesprekken met Sparta over de twintigjarige Duitser verliepen 'hartstikke stroef en moeizaam', laat Nijland weten. "Dat heeft niks te maken met Jeff, maar met Sparta. Dat is hun goed recht. We hebben ons daar als een pitbull in vastgebeten. Als je iets per se wil, moet je zorgen dat je het voor elkaar krijgt. We zijn blij dat we onze selectie voor elkaar hebben. Althans, als er geen spelers meer vertrekken bij FC Groningen."

Technisch manager Ron Jans was even bang dat de deal in het water zou vallen toen ook het Duitse FC Ingolstadt zich meldde voor Chabot. "Op een gegeven moment verloren we de slag, maar die transfer ging niet door. Er werd contact opgenomen en we hebben ons er meteen weer in vastgebeten."

Lees ook: FC Groningen slaat belangrijke transferslag: 'Waren bereid het bedrag te betalen'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws