Dit is echt een heel grote club, een beetje het Ajax van Saoedi-Arabië

"Dit is echt een heel grote club, een beetje het Ajax van Saoedi-Arabië"

16-07-2018 22:18
46

Nordin Amrabat heeft zijn vertrek bij Watford in een interview met Voetbal International toegelicht. De 31-jarige aanvaller tekende zeer onverwachts een contract bij Al-Nassr uit Saoedi-Arabië.

Velen hadden een move naar een Europese competitie verwacht. "Ik heb hier met volle overgave getekend", legt Amrabat uit aan VI. "Ik had opties in Spanje, Turkije, Qatar en Dubai, maar met Al-Nassr ga ik om de titel spelen."

"Dit is echt een heel grote club, een beetje het Ajax van Saoedi-Arabië. Er zitten hier regelmatig 60.000 fans op de tribune en de nieuwe president is begonnen aan een mooi project. Ze willen echt iets neerzetten, er staat hier iets moois te gebeuren."

Amrabat geeft toe dat geld een rol heeft gespeeld in zijn keuze voor Al-Nassr. Hij hoopt echter ooit weer terug te keren in Europa. "Ik heb zeker de ambitie om over een paar jaar weer terug te keren naar Europa, Spanje bijvoorbeeld. Maar nu kom ik bij een club waar ik in principe alles ga spelen en dat is belangrijk met het oog op de nationale ploeg. Marokko is voor mij het belangrijkst."

No Poll