'Ben gekomen om veel wedstrijden te spelen. Dat vertrouwen kreeg ik bij Ajax niet'

'Ben gekomen om veel wedstrijden te spelen. Dat vertrouwen kreeg ik bij Ajax niet'

16-07-2018 23:19
55

Mateo Cassierra voelt bij FC Groningen het vertrouwen dat hij bij Ajax niet voelde. De Colombiaanse aanvaller richt zich tijdens zijn huurperiode maar op een ding: het spelen van wedstrijden in de Eredivisie.

"Ik ben hier gekomen om veel wedstrijden te spelen", vertelt de verhuurde Cassierra aan FOX Sports. "Dat vertrouwen kreeg ik bij Ajax niet. Maar nu ben ik hier en richt ik me op dit team. Ik hoop dat ik alles kan geven bij Groningen."

Cassierra krijgt de vraag wat het grote verschil tussen Ajax en Groningen is. "Ik denk het niveau van de ploeg. Ajax is een topclub, die altijd meedingt naar de landstitel en een plek in de Champions League. Groningen strijdt daarentegen altijd om een plek in de top-acht of top-zes. Daarom maak ik me niet druk. Het idee is hetzelfde. Je wilt elk duel gewoon winnen. We zullen zien hoe de wedstrijden gaan verlopen."

Cassierra kwam twee jaar geleden samen met landgenoot Davinson Sanchez naar Ajax. Sanchez vertrok al na een jaar naar Tottenham Hotspur, daar waar Cassierra dit seizoen niet in de plannen van Erik ten Hag voorkwam. "Nog geen twee jaar geleden waren we ploeggenoten. Nu speelt hij bij Tottenham en Colombia. Ik moet nu vooral hard werken, fit blijven en de gretigheid voelen om die droom ook waar te maken."

No Poll