'Van der Sar en Overmars houden woord: Ajax op tijd klaar op de transfermarkt'

'Van der Sar en Overmars houden woord: Ajax op tijd klaar op de transfermarkt'

17-07-2018 06:56
123

Ajax-directeuren Edwin van der Sar en Marc Overmars zijn hard op weg om een oude belofte na te komen, schrijft De Telegraaf dinsdagochtend. De twee spraken vorig seizoen allebei de ambitie uit om voor de start van het Champions League-seizoen de selectie al rond te hebben.

De Amsterdammers verzekerden zich in een vroegtijdig stadium al van de diensten van Perr Schuurs en Hassane Bandé. Deze zomer konden Zakaria Labyad, Dusan Tadic en Daley Blind aan dat rijtje worden toegevoegd. Daar staat tot dusver alleen het vertrek van Justin Kluivert, Amin Younes, Nick Viergever, Mitchell Dijks en Mateo Cassierra tegenover. Gewilde spelers als Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt blijven (voorlopig) in de Johan Cruijff Arena.

Volgens De Telegraaf is Ajax klaar voor het Champions League-tweeluik met Sturm Graz op woensdag 25 juli en 1 augustus. De nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen lijkt tot die tijd niet meer de transfermarkt op te hoeven gaan. Ook de zware blessure die Bandé in de oefenwedstrijd tegen Anderlecht heeft opgelopen, is geen reden voor paniek.

Lees ook: Officieel: terugkeer Blind is definitief, Ajax maakt transfersom bekend

Lees ook: Tien jaar oud transferrecord in Nederland sneuvelt door komst Blind naar Ajax

No Poll