Update: Teleurgestelde back ruilt NAC in voor avontuur in League One

Update: Teleurgestelde back ruilt NAC in voor avontuur in League One

Gepubliceerd: dinsdag 17 juli 2018 om 19:40di 17-07-2018 om 19:40

James Horsfield is per direct vertrokken bij NAC Breda. De 22-jarige verdediger maakte zijn afscheid bekend via Instagram. NAC Breda heeft nog geen mededelingen gedaan over de aftocht van Horsfield, die een jaar geleden nog een contract voor drie jaar signeerde in het Rat Verlegh Stadion. 

Afgelopen seizoen stond Horsfield slechts zeven keer in de basis bij NAC. Ook komend jaar had de Brit weinig uitzicht op speeltijd. Reden voor NAC en de rechtsbenige linksback om uit elkaar te gaan. 

'Mijn avontuur bij NAC Breda is ten einde gekomen', schrijft Horsfield. 'Ik wil deze prachtige club bedanken voor alles wat ze voor mij hebben gedaan. Ook wil ik de fans bedanken. Zij steunen de ploeg altijd, ongeacht het spel of het resultaat.'

'Deze club terug naar de Eredivisie loodsen was één van de beste momenten uit mijn carrière. Ik kreeg daarna niet veel kansen om te spelen, naar mijn gevoel werd ik niet beloond voor mijn arbeid op de training. Daarom vertrek ik nu. Bedankt voor de mooie tijd, ik zal het niet vergeten.'

In januari 2017 huurde NAC Horsfield voor een halfjaar van Manchester City. Daarna ging de back dus definitief aan de slag in Breda. 

Update 19.40 uur: Horsfield zet zijn carrière voort bij het Engelse Scunthorpe United. De 22-jarige back heeft een tweejarig contract getekend bij de club uit de League One. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws