Blind neemt afscheid van 'grootste club ter wereld': 'Time to go home'

Blind neemt afscheid van 'grootste club ter wereld': 'Time to go home'

17-07-2018 13:14
89

Daley Blind heeft via social media afscheid genomen van de Manchester United-achterban. De 28-jarige international keert terug bij Ajax, maar niet voor hij de Engelse club heeft bedankt voor naar eigen zeggen 'vier prachtige jaren'. 

'Om te beginnen wil ik zeggen hoe trots ik ben om onderdeel te zijn van de Manchster United-familie', begint Blind zijn dankwoord op Twitter en Instagram. 'Het betekent veel voor mij om voor te grootste club ter wereld, met zoveel historie te mogen spelen. Ik heb vier geweldige jaren met vier prijzen gehad. Ik wil iedereen bedanken: de managers, coaches, medische staf en iedereen die mij heeft geholpen om mij hier zo snel mogelijk thuis te laten voelen.'

'Natuurlijk bedank ik ook mijn teamgenoten en last but definitely not least de fans! Ik wil jullie bedanken voor alle liefde en support die ik gekregen heb en nog steeds krijg. Een aantal speciale momenten zal ik nooit vergeten. Ik ga je missen, The Theatre of Dreams! But now it's time to go home', besluit de Ajacied. Dinsdagochtend werd de terugkeer van Blind bij Ajax officieel.