Opvallend verhaal uit Londen: Janssen wordt overal buitengehouden door Spurs

Opvallend verhaal uit Londen: Janssen wordt overal buitengehouden door Spurs

17-07-2018 17:46
32

Vincent Janssen is teruggekeerd bij Tottenham Hotspur, maar wordt vrijwel overal buitengehouden door de Londense club. Football London schrijft dat dinsdag. 

Dat is volgens het lokale medium een extra teken dat Janssen ook komend seizoen niet nodig is bij Tottenham. Fenerbahçe schijnt serieus geïnteresseerd in hem te zijn. Janssen werd vorig seizoen al verhuurd aan de Turkse topclub en kan daar mogelijk terugkeren. Tottenham heeft de afgelopen weken diverse foto's en video's van spelers op social media geplaatst, maar Janssen is geen enkele keer te zien.

Terwijl het WK nog bezig was, werden de niet WK-gangers opgeroepen om aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen. Volgens Football London zat Janssen daarbij. Opvallend genoeg is bijna iedere speler wel een keer op een foto te zien, behalve de Nederlandse spits.

Zijn collega's plaatsten ook foto's en video's van de voorbereiding, maar ook daar ontbreekt Janssen. Dat is volgens Football London opvallend en veelzeggend, vooral omdat de spits zich juist wél weer gemeld heeft in Londen.

Janssen werd in de zomer van 2016 voor ruim twintig miljoen euro overgenomen van AZ, maar bij Tottenham kon hij geen moment indruk maken.