Update: VI kondigt gesprek tussen Heracles en banneling Darri aan

Update: VI kondigt gesprek tussen Heracles en banneling Darri aan

21-07-2018 14:24
49

Brahim Darri heeft het trainingskamp van Heracles Almelo verlaten. De aanvaller is bezig met andere clubs, waarop de Heraclieden hebben besloten om hem weg te sturen. Volgens technisch Mark-Jan Fledderus heeft de vertrekwens van Darri invloed op het teamproces.

"Brahim heeft te kennen gegeven dat hij bij Heracles Almelo wil vertrekken en dat hij in zijn hoofd bezig is met andere clubs", laat Fledderus via de officiële kanalen weten. 

"In onze ogen beïnvloedde het zijn gedrag en had dat zijn weerslag op het teamproces", vervolgt Fledderus. "Wij willen alleen werken met spelers die zich honderd procent inzetten voor onze club, ongeacht de situatie. Daarom is besloten Brahim Darri voorlopig geen onderdeel uit te laten maken van de groep."

Het is niet de eerste keer dat Darri uit de selectie van Heracles is gezet. Dat gebeurde in januari van dit jaar ook al vanwege 'ontoelaatbaar gedrag' tijdens een training. Het is niet duidelijk met welke clubs Darri bezig is.

Update 21/7 14.24: Heracles gaat dinsdag om de tafel met Darri en zijn belangenbehartigers, meldt Voetbal International zaterdagochtend. Of de Almeloërs van plan zijn om Darri weer in de selectie op te nemen, is nog niet duidelijk.