Verbaasde Van de Beek: Ik vind het best een opvallende move

Verbaasde Van de Beek: "Ik vind het best een opvallende move"

18-07-2018 07:23
62

Erik ten Hag geeft toe dat hij bij de directie van Ajax heeft aangedrongen op nieuwe versterkingen. Toen de Ajax-trainer in januari Marcel Keizer opvolgde, had hij voor een groot deel de beschikking over jonge spelers. Met de komst van Dusan Tadic, Daley Blind en Zakaria Labyad is er een stuk meer ervaring bijgekomen.

Ten Hag vertelt in een interview met de Volkskrant dat hij druk heeft uitgeoefend op de directie van Ajax. "Ik heb de analyse gemaakt dat deze jonge groep sturende krachten nodig heeft op het veld", zegt hij. "Ik wil niet zeggen dat die er niet waren, maar met spelers die vanuit de Premier League al wat in hun rugzak hebben geef je dat proces een enorme impuls."

Ajax sloeg dinsdag een megaslag op de transfermarkt door Blind aan de selectie toe te voegen. Hij komt over van Manchester United. Donny van de Beek is verbaasd, maar tegelijkertijd blij met de rentree van Blind. "Ik denk dat hij nog wel wat jaren in een grotere competitie had kunnen spelen en vind het best een opvallende move. Maar het is natuurlijk prachtig voor de Eredivisie en helemaal voor ons."

No Poll