Ommekeer Younes: 'Dat heeft er voor gezorgd dat hij het ziet zitten'

Ommekeer Younes: 'Dat heeft er voor gezorgd dat hij het ziet zitten'

18-07-2018 15:25
28

Tientallen keren viel er in Italiaanse en Duitse media te lezen dat Amin Younes géén zin heeft om aan de slag te gaan bij SSC Napoli. Wat blijkt echter: daar klopt niets van. Volgens de zaakwaarnemer van de aanvaller wil Younes iets moois maken van zijn nieuwe avontuur in Italië. 

Eerder wilde Younes nog onder zijn meerjarige contract in Napels uitkomen, leek het. In januari zette de rechtspoot zijn handtekening in Italië en afgelopen week meldde Younes zich bij zijn nieuwe club.

"Nu hij de sfeer van de kleedkamer heeft opgesnoven, is zijn motivatie ook toegenomen. Amin is erg blij, het contact met een trainer als Carlo Ancelotti motiveert hem ook, al heeft hij net natuurlijk ook wel lastig met die blessure", doelt zaakwaarnemer Nicola Innocentin in gesprek met Radio CRC op de achillespeesblessure van zijn cliënt.

"Maar de komst van Ancelotti heeft er zeker voor gezorgd dat hij het nu meer ziet zitten om voor de club te spelen. Zodra hij fit is, zullen de trainer en de club zijn situatie evalueren. Hij is zeker niet gehaald om meteen weer te verkopen."