'Pogba zet in op sensationele transfer vanwege Ronaldo en boezemvriend'

'Pogba zet in op sensationele transfer vanwege Ronaldo en boezemvriend'

18-07-2018 16:12
34

Paul Pogba wil deze zomer het liefst vertrekken bij Manchester United, zo schrijft het Italiaanse Tuttosport. Volgens het medium wil de Franse middenvelder maar wat graag terugkeren bij zijn grote liefde Juventus. 

Pogba werd zondagavond wereldkampioen met Frankrijk, maar zijn avontuur bij Manchester United verloopt minder goed dan gehoopt. De 25-jarige spelverdeler weet zijn prijskaartje van honderd miljoen euro amper waar te maken onder José Mourinho en wil daarom vertrekken. Hij heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer bij Juventus, de club die hij in 2016 inruilde voor United. 

Bij Juventus beleefde Pogba een succesvolle tijd en daar komt bij dat zijn boezemvriend Blaise Matuidi tegenwoordig bij De Oude Dame speelt. Bovendien wil Pogba graag samenspelen met Cristiano Ronaldo. De Portugees werd eerder deze maand op sensationele wijze door Juventus overgenomen van Real Madrid. Al met al voor de Fransman genoeg redenen om in te zetten op een terugkeer naar Turijn.

In Manchester heeft Pogba een contract tot 2021. Hoeveel United vraagt voor de diensten van de middenvelder is niet bekend, maar naar verluidt zou een bod van 150 miljoen euro volstaan.