PSV mét Zoet en Viergever tegen Galatasaray: elftal begint gestalte te krijgen

PSV mét Zoet en Viergever tegen Galatasaray: elftal begint gestalte te krijgen

18-07-2018 17:54
70

PSV en Galatasaray kruisen woensdagavond de degens in Zwitserland. Nu de eerste officiële wedstrijd van het seizoen nadert voor PSV, begint het elftal van Mark van Bommel gestalte te krijgen.

Doelman Jeroen Zoet maakt tegen Galatasaray zijn eerste minuten van deze voorbereiding. Nick Viergever, die transfervrij overkwam van concurrent Ajax, maakt überhaupt zijn eerste minuten in het PSV-shirt. Zomeraankopen Angeliño en Denzel Dumfries completeren samen met Daniel Schwaab de achterhoede van PSV.

Op het middenveld verschijnen Pablo Rosario, Bart Ramselaar en Gaston Pereiro aan de aftrap. Jongelingen Donyell Malen en Steven Bergwijn ondersteunen spits De Jong vanaf de flanken. De Jong verlengde onlangs zijn contract bij PSV. Maximiliano Romero en Derrick Luckassen komen woensdag niet in actie. Ook de WK-gangers zitten nog niet bij de selectie. 

PSV en Galatasaray trappen om 19.00 uur af. Eerder oefende PSV in Zwitserland tegen Neuchâtel Xamax (1-1). Op 4 augustus wacht voor de ploeg van Van Bommel de eerste echte test: dan speelt PSV tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal.