Perez kondigt toptransfers aan bij Real Madrid: 'Zijn nog nooit zo rijk geweest'

Perez kondigt toptransfers aan bij Real Madrid: 'Zijn nog nooit zo rijk geweest'

18-07-2018 21:52
48

Real Madrid gaat na het vertrek van Cristiano Ronaldo de portemonnee trekken voor topspelers. Dat kondigde voorzitter Florentino Pérez woensdag aan tijdens de presentatie van Alvaro Odriozola.

Pérez is niet bang dat het afscheid van Ronaldo het einde van een tijdperk betekent. "Niemand dacht dat we drie jaar op rij de Champions League konden winnen. Maar we eisen altijd een hoog niveau. We zijn Real Madrid en willen altijd meer", zegt hij in Spaanse media.

"Dit is een van de meest succesvolle periodes in onze geschiedenis. We hebben veel prijzen gewonnen, een krachtige financiële basis en de steun van miljoenen fans. De club is nog nooit zo rijk geweest als nu", aldus de preses. En dat wil hij verzilveren. "We moeten ons versterken voor heden en toekomst. We hebben een geweldige ploeg, waar nog geweldige spelers bij gaan komen."

Real Madrid wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de Belgische WK-smaakmakers van Chelsea: doelman Thibaut Courtois en sterspeler Eden Hazard. Over Courtois zou zelfs al een akkoord liggen tussen de clubs.