Van Leeuwen: 'Bieden ons spelers aan waarbij PSV zich achter de oren zou krabben'

Van Leeuwen: 'Bieden ons spelers aan waarbij PSV zich achter de oren zou krabben'

18-07-2018 22:22
142

FC Twente heeft na de miljoeneninjectie van investeerders en de steun van de gemeente Enschede verreweg het grootste budget in de Keuken Kampioen Divisie. De Tukkers hebben 4,5 miljoen euro beschikbaar om de selectie vorm te geven.

Technisch directeur Ted van Leeuwen beseft dat hij aan de bak kan. Hij denkt dat FC Twente liefst acht tot negen nieuwe spelers nodig heeft. "We moeten nog een heel elftal vullen. Het goede nieuws is dat we na de bekendmaking zo'n 450 nieuwe vrienden erbij hebben die allemaal makelaar van beroep zijn", zegt Van Leeuwen tegen FOX Sports.

"Die bieden ons spelers aan waarbij PSV zich twee keer achter de oren zou krabben of ze het wel konden betalen", vervolgt de directeur. "Men denkt dat we nu schatrijk zijn. Wat er werkelijk is, is dat we niet meer geld hebben dan dat we dachten. We moeten nog steeds zuinig aan doen."

Twente nam vorige week Xandro Schenk transfervrij over vaan Go Ahead Eagles en trok ook al Tim Hölscher en Wout Brama aan. Verder werden Ulrich Bapoh en Matt Smith gehuurd.