'Cillessen belangrijke spil in keeperscarrousel; Barcelona schroeft vraagprijs op'

'Cillessen belangrijke spil in keeperscarrousel; Barcelona schroeft vraagprijs op'

19-07-2018 10:54
34

De keeperscarrousel komt op gang met de transfers van Alisson Becker en Thibaut Courtois en daarmee breken ook spannende tijden aan voor Jasper Cillessen. De FC Barcelona-doelman is in beeld om zowel de Braziliaan als de Belg op te volgen.

Althans, dat meldt El Mundo Deportivo. AS Roma ziet Alisson voor zo'n 75 miljoen euro naar Liverpool vertrekken, terwijl Chelsea en Real Madrid er zo goed als uit zijn over de transfer van Courtois ter waarde van 35 miljoen. Vooral bij de Romeinen is Cillessen in beeld om het stokje over te nemen, maar ook de keepersjacht van The Blues kan gevolgen voor hem hebben.

Chelsea heeft namelijk naast Cillessen het oog laten vallen op Samir Handanovic en Petr Cech. In dat geval moeten Internazionale en Arsenal op zoek naar een nieuwe doelman en komt de Oranje-international daar in beeld. The Gunners haalden met Bernd Leno overigens al wel een andere nieuwe sluitpost.

Barça lijkt de vraagprijs voor Cillessen ondertussen wat te hebben opgeschroefd. Waar de Catalanen de oud-Ajacied eerder voor dertig miljoen wilden laten gaan, is nu 35 tot veertig miljoen nodig om hem los te weken in Camp Nou.