Het zou zomaar kunnen dat ik niet meer in Nederland speel. Ik weet het niet

"Het zou zomaar kunnen dat ik niet meer in Nederland speel. Ik weet het niet"

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 08:54vr 20-07-2018 om 08:54

Michiel Kramer acht de kans aanwezig dat hij nooit meer terugkeert naar de Eredivisie. De 29-jarige spits laat zijn toekomstplannen deels afhangen van zijn vrouw en kinderen. Dat is ook zo gegaan toen Kramer de keuze had om voor Maccabi Haifa te spelen.

"Dat zou best kunnen. Als wij het heel erg naar ons zin hebben en met name mijn vrouw en kinderen, dan zie ik geen reden om terug te keren naar Nederland", zegt Kramer tegen FOX Sports. "Je moet nooit nooit zeggen, dus dat ga ik ook niet doen. Het zou zomaar kunnen dat ik niet meer in Nederland speel. Ik weet het niet."

Kramer speelt nu voor een topclub uit Israël en is niet bang dat hij het niveau niet aankan. "Ik heb me over voetballen nooit zo druk gemaakt, omdat ik weet wat ik wel kan en niet kan. Deze staf weet dat gelukkig ook, dus dat scheelt alweer een hoop. Het vult elkaar een beetje aan. Over het sportieve maak ik me niet zo druk."

"Ik wil presteren en weet dat ik dat kan. Daar twijfel ik niet aan. Het is meer dat je hier met je gezin komt, je vrouw zwanger is en hier gaat bevallen. Dat zijn meer dingen die je zorgen kunnen baren. We hebben het erover gehad en zij zag niet veel problemen, plus dat de zorg hier super goed is."

Lees ook: "Nadat ik de rode kaart kreeg tegen Vitesse hingen ze al aan de telefoon"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij Kramer graag terug in de Eredivisie?

(532 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws