ADO druk bezig met rentree middenvelder: 'Gevoel dat Fons geeft voelt goed'

ADO druk bezig met rentree middenvelder: 'Gevoel dat Fons geeft voelt goed'

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 17:49vr 20-07-2018 om 17:49

ADO Den Haag is nog altijd in gesprek met Dion Malone over een terugkeer. De rechtsback annex middenvelder heeft zijn contract bij het Azerbeidzjaanse FK Qabala laten ontbinden, maar de zoektocht naar een nieuwe werkgever verloopt niet vlekkeloos.

"Wat persoonlijke dingen zorgen voor een kleine vertraging. Ik kan daar niet teveel over zeggen", laat de 29-jarige Malone weten aan Omroep West. Hij staat open voor een rentree bij ADO. "Er zijn meerdere clubs die interesse hebben getoond, maar voor mij gaat het om een gevoel dat ik krijg bij een club. Het gevoel dat Fons Groenendijk geeft voelt goed. We staan er beiden positief in."

Malone hoopt zo snel mogelijk weer op het veld te staan. Tot die tijd traint hij voor zichzelf. "Of soms met wat andere jongens. Tuurlijk mis ik de groepstrainingen en vormen die je als team traint. Ik hoop zo snel mogelijk op het veld te staan en wellicht nog wat oefenwedstrijden mee te doen."

Mocht hij terugkeren bij ADO, dan lijkt Malone op het middenveld te gaan spelen. "Ik heb geregeld contact met Fons. We hebben ook al gesproken over mijn rol. Indien ik naar ADO ga wordt dat een rol op het middenveld." De Haagse club bevestigt nog altijd geïnteresseerd te zijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws