Leicester betaalt veertien miljoen en neemt overbodige Liverpool-keeper over

Leicester betaalt veertien miljoen en neemt overbodige Liverpool-keeper over

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 20:50vr 20-07-2018 om 20:50

Danny Ward zet zijn loopbaan voort bij Leiceser City. De 25-jarige doelman komt over van Liverpool, waar hij overbodig was. Dat bevestigen beide clubs vrijdag.

Volgens de BBC betaalt Leicester veertien miljoen euro voor Ward, die een vierjarig contract heeft getekend. Daarnaast bedong Liverpool een doorverkooppercentage van twintig procent. Voor de sluitpost uit Wales was het perspectief bij The Reds verder vertroebeld door de komst van Alisson Becker. Het afgelopen seizoen was hij de derde keus, achter Loris Karius en Simon Mignolet.

Bij Leicester moet Ward de concurrentie aangaan met Kasper Schmeichel. Of de Deen blijft, is echter niet helemaal zeker. Hij wordt in verband gebracht met Chelsea mochten de Londenaren Thibaut Courtois kwijtraken aan Real Madrid.

"Ik ben erg blij om hier te zijn en kijk uit naar mijn toekomst bij deze club. Ik ben hier gekomen om mij verder te ontwikkelen en om de club aan hopelijk meer succes te helpen", vertelt Ward op de website van zijn nieuwe werkgever.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws