IJslander werd uitgelachen op Nederlandse tv: Karma bites you in the arse

IJslander werd uitgelachen op Nederlandse tv: "Karma bites you in the arse"

Gepubliceerd: zondag 22 juli 2018 om 18:18zo 22-07-2018 om 18:18

Toen Gretar Steinsson een paar jaar geleden op de Nederlandse televisie verkondigde dat het nationale elftal van IJsland eraan zat te komen, werd de voormalig rechtsback van AZ uitgelachen. Daarom vindt Steinsson - anno 2018 technisch directeur van Fleetwood Town - het extra mooi dat zijn vaderland op zowel het EK 2018 als het WK 2018 van de partij was. Zelfs ontbrak-ie helaas. 

"Vlak voor de play-offs voor het EK van 2012 kreeg ik een blessure en moest ik ermee stoppen. Ik speelde voor IJsland in de jaren dat het nationale voetbal in ontwikkeling was", blikt hij terug met VICE Sports

"In die jaren ben ik trouwens nog een keer uitgelachen in een Nederlands televisieprogramma. Nederland zat in dezelfde kwalificatiegroep als IJsland en ik zei dat IJsland wel een kans maakte. Niet veel later stonden wij op het EK en WK, en jullie niet", vervolgt Steinsson. 

"Karma bites you in the arse, zeggen ze hier in Engeland dan. Als ik denk aan de val van Oranje, denk ik aan die arrogantie, toen ik werd uitgelachen op de Nederlandse televisie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws